Reference

 
 
 • Dvostanovanjska hiša Rakova Jelša

  Dvostanovanjska hiša Rakova jelša: V pripravi so načrti PZI za dvostanovanjsko hišo s terasno etažo, katere posebnost je fleksibilen tloris.
  Preberi več Več
   
 • Počitniška hiška v Kranjski gori

  Hiša je izvedena kot skeletna gradnja iz lepljenih lesenih nosilcev, ki so delno vidni. Fasada je prezračevana in zaključena z letvami iz macesnovega lesa. Ker ima macesen zelo dobro naravno odpornost, fasada ni kemično odbelana in se zaradi vremenskih vplivov naravno stara v sivo barvo, ki ji daje posebno patino. Spreminjanje barve lesene fasade je naravni proces. Življenje v skeletni hiški je nadvse prijetno in naravno.
  Preberi več Več
   
 • Enodružinska hiška UTI

  Na Dolenjskem si je mlada družina z omejenim proračunom zaželela hiške, ki bo udobna in prijetna za bivanje. Zaradi svoje majhnosti smo jo poimenovali Hiška UTI. Hiška UTI je izvedena kot skeletna gradnja iz lepljenih nosilcev in zaključena s fasado iz macesnovega lesa, katera je po želji investitorjev naoljana, da bo ohranjala vedno sveži videz macesna.
  Preberi več Več
   
 • Bazne postaje greenfield Telemach

  Izdelovali smo dokumentacijo IDZ, DGD, PZI in PID za postavitev baznih postaj Telemach, greenfield in rooftop.
  Preberi več Več
   
 • Hiša betonskih jeder

  Stanovanjski prostor v nadstropju je skoraj v celoti definiran z nosilnimi betonskimi jedri, predelne stene od odprtega, pretočnega bivalnega prostora ločujejo samo dve spalnici. Servisni program (kopalnica, WC, stopnišče, dvigalo, kamin...) je skrit v betonska jedra, uporabna površina se "ovija" okoli betonske kontrukcije. V središču tlorisa se med jedri formira veža, ki stavbo povezuje tako po horizontali kot po vertikali.

  Preberi več Več
   
 • Enokapnica z leseno fasado

  Sredinska betonska "hrbtenica" hišo povezuje in vsebuje ves servisni program. Iz stopniščnih podestov se dostopa do bivalnih/spalnih površin na vsaki strani. Logika dvoramnega stopnišča s podesti določa, da so uporabne površine na obeh straneh servisnega pasu med seboj zamaknjene za pol etaže. Odprtine v servisnem jedru v širini podestov omogočajo vizualno povezavo med nasprotnimi medetažami.
  Preberi več Več
   
 • Terase 180°

  Projekt je zasnovan za lokacije na pobočju. Z nalaganjem in zamikanjem terasastih etaž stavba sledi naklonu terena. Ena stanovanjska enota je deljena na dva nivoja - bivalni in spalni, ki se odpirata na plažo, bazen in zelenje. Konstrukcija navzgor obrnjenih nosilcev (stene bazena in zelenja), omogoča popolnoma prosto fasado bivalnega dela s 180° pogledi in poljubno nalaganje enot po vertikali.
  Preberi več Več
   
 • Hiša stebrov in plošč

  Dvoetažna stavba omogoča delitev na stanovanjske enote tako po vertikali kot po horizontali. To omogoča fleksibilna armiranobetonska okvirna konstrukcija stebrov in plošč. Štiridelna okna, vsa širine razmaka med stebri, poudarjajo konstrukcijsko zasnovo stavbe tako iz notranjosti kot iz zunanjosti.
  Preberi več Več
   
 • Prenova starega skladišča

  Prostor velikosti 45 m² je sestavljen iz dveh delov, večje pisarne in manjše čajne kuhinje, ki služi tudi kot predprostor. Zaradi slabega obstoječega stanja se je med prenovo injektiralo stene proti vlagi in izvedlo lokalno prezračevanje z rekupeacijo. Stene in obokani stropovi so ometani s sušilnim ometom. Prostor pred vhodom je tlakovan z lesenimi deskami.
  Preberi več Več
   
 
 
 

Stopite v stik z nami

Kontaktirajte nas na 031 545 378, pišite na info@pindom.sirok@pindom.si ali izpolnite kontaktni obrazec.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.